Kooiklem
pijpstelklem-op-maat

Kooiklem

Mechanisch – Hydraulisch – Ratel

De TW kooiklemmen zijn stevig en robuust voor het uitlijnen en nauwkeurig en veilig lassen van een perfecte pijp-pijp verbinding.

Hiervoor bieden wij een stevige en regide kooiklem die zowel beide pijpeinden fixeert als ook de pijp rond drukt. Om de pijpstelklem te fixeren kan er gebruik gemaakt worden van een mechanisch of hydraulisch klemmechanisme. Recent hebben we een ratel versie aan het assortiment toegevoegd waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale draad dat erg geschikt is voor het gebruik in modder, zand en regen. Omdat lasspetters de werking kan bemoeilijken zijn speciale afschermhulzen gemonteerd.

Voor voldoende zuiverheid in de centrering van de buis (ter voorkoming van ‘hi/low’) kunnen de klemmen worden voorzien van stel nokken.

Optioneel kunnen de nokken met RVS nokken uitgevoerd worden voor bijvoorbeeld RVS leidingwerk of andere metalen of legeringen. Onze klemmen zijn ook beschikbaar in een no tack versie. Hierbij worden ze met robuuste omega profielen uitgevoerd. De klemmen zijn in de meest gangbare maten en uitvoeringen standaard op voorraad in ons magazijn en beschikbaar vanaf 2” uitvoering.

Techno Welding klemmen zijn standaard voorzien van:

  • Dubbel uitgevoerde klem i.v.m. stevigheid
  • Easy Fix nokken

Opties:

  • No tack nokken
  • Stel nokken
  • RVS nokken / RVS No-tack nokken

Levertijd:

Standaard uitvoeringen uit voorraad leverbaar
Niet standaard maten en uitvoeringen op aanvraag

Terug naar gereedschappen

Leverprogramma:

Mechanisch       2” t/m 20”

Hydraulisch       14” t/m 200”

Ratel                       14” t/m 200”

Voor afwijkende buismaten zijn de klemmen op aanvraag leverbaar.

bestel Kooiklemmen
Neem contact op