Werkwijze

Engineering

Lage productiekosten door slim ontwerpen

U bent bekend met materiaaleigenschappen, bewerkingsmethoden en de ontwerpregels. Maar hoe houdt u de productiekosten laag?

Zoveel mogelijk gebruik maken van standaard diktes en profielen, natuurlijk. Maar vooral slim ontwerpen. Het aantal componenten minimaliseren, tijdens het ontwerp rekening houden met de assemblage en verpakking.

Hoe kan ik het product zó ontwerpen dat we er later nog goed bij kunnen als er een onderdeel vervangen moet worden of als er een upgrade besteld wordt door de klant?

Vanaf de eerste stappen van productontwikkeling denken wij graag met u mee over de meest efficiënte en flexibele wijze van vervaardigen.

Neem contact op

productie

Flexibel vakmanschap

Techno Welding biedt een breed scala aan metaalbewerkingsdisciplines. Met onze kundige vaklui produceren we alles onder één dak.

Onze full-service aanpak beslaat het gehele proces van metaalbewerking.  vanaf technisch tekenwerk tot lasersnijden, knippen, boren, zetten, knippen en alle laswerkzaamheden. Dit kan voor staal, aluminium en RVS. Maar ook bepaalde kunststoffen of andersoortige metalen kunnen we bewerken. 

Alles inclusief de conservering of coating naar wens. Dit alles voor kleine tot middelgrote series.

 

Neem contact op

Assemblage

Volledige assemblage

Naast de productie van de onderdelen verzorgt Techno Welding de volledige assemblage voor u.

Alle onderdelen assembleren we tot één product of module. Hiervoor worden de juiste assemblage- en lasmallen voorzien.

Logistiek
Logistieke integratie op basis van uw forecast. Door goede stroomlijning van informatie kunt u met beperkte voorraad toch flexibel uitleveren. Onze productie- en assemblageplanning kan ingericht worden op basis van uw verkoop en/of verkoopprognose.

 

Neem contact op
Neem contact op