Over ons

Historie

25 jaar geleden begon Barend van Herwijnen met het ontwikkelen van gereedschappen en hulpmiddelen voor het aanleggen van leidingen. In eerste instantie vanuit het schuurtje achter het huis.

Het vakmanschap en creativiteit bleef niet onopgemerkt waardoor het bedrijf ook voor anderen ging ontwikkelen en produceren.

sjef-peeters-techno-welding-

Full service metaalbewerking 

Inmiddels is Techno Welding uitgegroeid tot een full service metaal productie en assemblage bedrijf.

Daarnaast ontwikkelen en produceren we diverse specialistische gereedschappen en hulpmaterialen voor de installatie van leidingen m.b.t. het transport van vloeistoffen, gassen of warmte.

Medio 2019 is het bedrijf overgenomen door Sjef Peeters. Barend blijft betrokken zodat we samen op vertrouwde voet de toekomst tegemoet treden.

Flexibiliteit en vakmanschap

Betrokken zijn in de ontwerpfase van producten: hier wordt de eerste winst behaald. Creativiteit en ervaring is wat u van ons mag verwachten. Wij kijken naar de totale integrale kosten in de keten.

Wij maken vooral het verschil door bewerkingen te minimaliseren in het ontwerp, nestbaarheid, reproduceerbaarheid, minimale manbezetting, design for assembly, etc.

Maar we denken ook mee m.b.t. logistiek: door slimme keuzes te maken, snelle levering en flexibiliteit.

Neem contact op