Machinebouw

Machinebouw specialist in kleine tot middelgrote series (5 tot 1000 stuks per jaar)

Machinebouw is maatwerk. U kunt bij Techno-Welding terecht voor het ontwerpen, ontwikkelen én monteren van machines. Met een breed scala aan metaalbewerkingsdisciplines begeleiden wij u in het hele proces.

Alle componenten en modules worden ná het samenstellen en -eventueel- coaten of verzinken samengesteld tot één werkende machine. Sommige onderdelen kopen we in of laten we aan de hand van eigen matrijzen spuiten. Tijdens en ná het assembleren worden diverse controles uitgevoerd aan de hand van een checklist. Als alles aan de norm is wordt de machine voorzien van een CE nummer, verpakt en gereed gemaakt voor transport.

Wist U dat de grootste kostenbesparing al tijdens de ontwerpfase van uw machine wordt behaald? Daarom begeleiden wij onze klanten in het hele proces: van concept tot eindproduct.

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Machinebouw op maat

Wij bewerken, produceren en snijden producten van RVS, staal en aluminium. Ook voor andere metaalsoorten en bepaalde kunststoffen kunnen wij u van dienst zijn. Techno Welding is specialist in kleine tot middelgrote series en is onderscheidend met haar slimme oplossingen voor scherpe prijzen.

Bekijk projecten
Engineering machinebouw

Waarom kiezen voor Techno Welding?

  • Korte doorlooptijd: alle kennis, kunde en machines m.b.t. metaalbewerking onder één dak
  • Onderscheidend in prijs voor kleine tot middelgrote series
  • Echt vakmanschap, al ruim 25 jaar ervaring
  • Flexibel en snelle levering
  • Creativiteit in de ontwerpfase door o.a. design for assembly

Wij denken met u mee!

Heeft u een concept of productidee, maar bent u nog niet zover dat het technisch tekenwerk klaar is?

Wij denken graag met u mee over de functionaliteit van het product en houden dan direct rekening met maakbaarheid, reproduceerheid, opschalen, logistiek en voorraad. Dit resulteert in slimme producten en oplossingen en een kostenbesparende en flexibele wijze van vervaardigen.

Machinebouw in Veen, Noord-Brabant

Techno Welding is gevestigd in Veen, Noord-Brabant. U vindt ons tussen ’s Hertogenbosch en Dordrecht. Ook buiten de regio Brabant, Zeeland en Zuid-Holland kunt u bij ons terecht. Wij bieden een landelijke service!

Heeft u een vraag over de metaalbewerking of metaalproductie van uw producten of machinebouw en wilt u direct een scherpe offerte ontvangen voor het (seriematig) produceren en assembleren van uw producten? Schakel ons direct in.

Vul het contactformulier in bel ons