Preventieschermen op kantoor

preventiescherm-corona_horeca

We kunnen er niet meer omheen. Het lijkt er steeds meer op dat de huidige coronamaatregelen nog wel even van kracht zullen blijven. Het feit dat je 1,5 meter afstand moet houden van anderen kan voor veel ondernemers erg vervelend zijn. 

Het neemt veel plaats in beslag in een restaurant, café of winkel en dit zorgt ervoor dat je minder klanten of gasten tegelijkertijd kunt ontvangen. Het gevolg is dan natuurlijk een daling in inkomsten. 

Een uitermate geschikte oplossing voor deze uitdaging zijn onze preventieschermen. Met preventieschermen tussen gasten of klanten in hoef je niet per se 1,5 meter afstand te houden. 

Meerdere doeleinden

Preventieschermen kunnen meerdere doelen dienen en veel ondernemers zijn hier dan ook bij gebaat.  Onze corona preventieschermen zijn mooi mat zwart afgewerkt en hebben een hoogte van 1,8 meter zodat ze functioneel zijn zonder het gevoel te geven dat je opgesloten zit. 

Door het handig plaatsen van het handvat makkelijk aan elkaar te koppelen. Zo kan je snel een lang aaneengesloten scherm maken. En onze wielen van 100mm maken dat het scherm moeiteloos over drempels of kleden gereden kan worden.

Vind je het lastig om in te schatten hoe preventieschermen voor je onderneming kunnen helpen? Daar vertellen we je graag meer over.

Kantoor

Het advies is natuurlijk om thuis te werken tenzij het niet anders kan. Er zijn ook werkzaamheden die thuis niet uitgevoerd kunnen worden. Een preventiescherm neerzetten tussen collega’s kan dan een goede oplossing zijn. 

Op deze manier hoef je niet de hele kantoortuin te verbouwen om meerdere collega’s op locatie te laten werken. Het geeft iedereen een veilig gevoel en wanneer iemand hoest of niest kunnen deze bacteriën niet zomaar overgebracht worden op iemand anders.  

preventiescherm-maat-L

Horeca

Ook in de horeca zijn preventieschermen uitermate geschikt. Wanneer je namelijk gasten op 1,5 meter afstand van elkaar zou moeten plaatsen heb je ontzettend veel ruimte nodig. Dit kan de capaciteit van een horecazaak drastisch verminderen.

Veel horecaondernemers hebben al enorme verliezen geleden tijdens de coronacrisis dus meer gasten ontvangen zou wenselijk zijn. Met preventieschermen kun je de tafels dichter bij elkaar zetten zonder dat de kans op verspreiding van het virus toeneemt. 

Scholen

Op scholen vinden op dit moment veel bestemmingen plaats. Vooral op de basisschool steken veel kinderen elkaar aan. Preventieschermen zijn dan een goede oplossing. Op deze manier kunnen kinderen of jongeren in een klas op een normale manier de les volgen en zullen ze elkaar minder snel besmetten. 

Geen idee hoe preventieschermen toegepast kunnen worden in jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de juiste oplossing.